Новини

Щодо включення наукових установ та закладів вищої освіти до Державного реєстру наукових установ на період воєнного стану

07.04.2022
Тема: Освіта

Щоб гарантувати, що наукові установи і заклади вищої освіти будуть унесені до Державного реєстру наукових установ, яким надається підтримка держави на період дії правового режиму воєнного стану в Україні, необхідно надіслати сканкопії документів на  електронну адресу natashadeshko6@gmail.com.

До уваги: сканкопії документів мають бути надіслані кожен окремим файлом і оформлені відповідно до вимог Порядку включення до Державного реєстру наукових установ, яким надається підтримка держави, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 27.11.2001 № 767, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 7 грудня 2001 року за № 1011/6202.

Оригінали документів в одному примірнику у швидкозшивачу надсилаються поштою за адресою: бульвар Тараса Шевченка, 16, м. Київ, 01601, МСП.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку