Новини

Які форми звітності повинен подавати роботодавець до служби зайнятості?

27.01.2022

Фахівці Тернопільського обласного центру зайнятості повідомили про те, які форми звітності повинен подавати роботодавець до служби зайнятості.

Зокрема, такі форми звітності: 

  • Форму звітності № 4-ПН “Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці», затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.03.2021 № 563 (завантажити) — подається підприємствами, установами та організаціями не пізніше ніж за два місяці до вивільнення (не пізніше ніж за 30 календарних днів до вивільнення в разі звільнення державних службовців відповідно до п.1 та п.11 ч. першої ст. 87 Закону України «Про державну службу») до міських, районних і міськрайонних центрів зайнятості та філій регіональних центрів зайнятості за місцем провадження їх господарської діяльності..
  • Форму звітності № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)», затверджена наказом Мінсоцполітики від 31 травня 2013 № 316 (завантажити) — подається за наявності у роботодавця попиту на робочу силу (вакансії) не пізніше ніж через три робочі дні з дати відкриття вакансії до базового центру зайнятості незалежно від місцезнаходження роботодавця.
  • Форму звітності № 1- ПА «Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні» та Порядок її подання, затверджена наказом Міністерства соціальної політики України від 03.06.2019 № 851 (завантажити) — подається Державній службі зайнятості (Центральному апарату) до 30 числа місяця, наступного за звітним кварталом,.
  • Інформацію про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню за 20__ рік, затверджена наказом Міністерства соціальної політики України від 16 травня 2013 року № 271 (завантажити) — подається центру зайнятості щороку, не пізніше 01 лютого після звітного року.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку