Новини

Оновлено реєстр великих платників податків на 2022 рік

22.12.2021

ДПС України наказом від 17.12.2021 № 1045 внесла зміни до Реєстру великих платників податків на 2022 рік, затвердженого наказом ДПСУ від  24.09.2021 р. № 838.

Оновлений варіант Реєстру ВПП  оприлюднено на офіційному вебсайті ДПС України за посиланням.

Так, кількість великих платників на 2022 рік скоротилась на 1 ВПП у порівнянні з первинним варіантом Реєстру та складає 1340 ВПП.

Крім того, викладено у новій редакції додаток до Наказу від 24.09.2021 р. № 838 «Закріплення великих платників податків за міжрегіональними управліннями ДПС по роботі з великими платниками податків, які включені до Реєстру великих платників податків на 2022 рік»

Нагадуємо, що до переліку великих платників включаються ЮО або постійні представництва нерезидентів на території України, у яких обсяг доходу від усіх видів діяльності за останні чотири послідовні податкові (звітні) квартали перевищує еквівалент 50 мільйонів євро, визначений за середньозваженим офіційним курсом НБУ за той самий період, або загальна сума податків, зборів, платежів, сплачених до Державного бюджету України, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, крім митних платежів, за такий самий період перевищує еквівалент 1,5 мільйона євро, визначений за середньозваженим офіційним курсом НБУ за той самий період.

Звертаємо увагу, що взяття на облік/зняття з обліку платників податків у відповідних територіальних органах ДПС відбувається з урахуванням змін, внесених наказом № 1045.

 ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ

  • РЕЄСТР великих платників податків на 2022 рік (Завантажити)
  • Закріплення великих платників податків за міжрегіональними управліннями ДПС по роботі з великими платниками податків, які включені до Реєстру великих платників податків на 2022 рік (Завантажити)

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку