Новини

Чи є послуги з використання страхового фонду документації платними?

22.11.2021

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 02.10.2003 № 1553 «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися бюджетними установами державної системи страхового фонду документації у сфері створення, формування, ведення і використання страхового фонду документації», спільного наказу МНС, Мінекономіки та Мінфіну від 09.11.2004 № 157/697/380 «Про затвердження порядку та умов надання платних послуг бюджетними установами державної системи страхового фонду документації у сфері створення, формування, ведення і використання страхового фонду документації», зареєстрованого в Мін’юсті 10.03.2005 за № 292/10572, у мирний час підприємства СФД надають за плату послуги з використання страхового фонду документації. Оплата за послуги провадиться на основі договорів.

Формування ціни на платну послугу з виготовлення копій документів страхового фонду проводиться згідно з розрахунком витрат, пов’язаних з організацією та наданням цієї послуги.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку