Новини

Повідомлення про участь в МГК: який код зазначається у графі 10, якщо Звіт самостійно подає материнська компанія?

30.09.2021

Фахівці Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків інформують, що відповідно до форми та Порядку складання Повідомлення про участь у міжнародній групі компаній (далі – Порядок), затверджених наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2020 № 839, графа 10 Повідомлення про участь у міжнародній групі компаній (далі – Повідомлення) є обов’язковою для заповнення. При цьому дозволено зазначати обмежений перелік фіксованих кодів, наведених у Порядку.

У випадку коли платник податків – це юридична особа – резидент України, яка є учасником міжнародної групи компаній (далі – МГК), яка звітує про контрольовані операції та подає Повідомлення, яка не є материнською компанією МГК, то у графі 10 Повідомлення зазначається код «CBC702», а у графі 12 «Примітка до уваги контролюючого органу (українською мовою)» Повідомлення, можуть бути надані додаткові пояснення, що платник податків не уповноважений материнською компанією на подання Звіту в розрізі країн (далі – Звіт), але Звіт подає материнська компанія або уповноважений материнською компанією інший учасник МГК.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку