Новини

Мінекономіки нагадує про можливості для бізнесу - подання декларації відповідності онлайн

27.08.2021

З 1 липня цього року Держпраці спільно з Мінекономіки запровадили можливість подачі декларацій відповідності матеріально-технічної  бази вимогам законодавства з питань охорони праці в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки. На сьогодні електронна послуга з реєстрації декларацій доступна в усіх без виключення територіальних органах Держпраці. Вже отримано майже 500 таких заявок.

Міністерство економіки закликає суб’єктів господарювання подавати декларації відповідності через Портал електронних сервісів Мінекономіки (my.gov.ua) та замовляти послуги через персональний кабінет за посиланням. Така опція не вимагає використання чи встановлення будь-якого додаткового програмного забезпечення та значно спрощує процес подання відповідних документів.

Держпраці спільно з Мінекономіки працюють над спрощенням, удосконаленням надання, а також поетапною цифровізацією адміністративних та інших послуг. 

Нагадаємо, що Держпраці за дорученням Мінекономіки прискорює розгляд документів щодо реєстрації та видачі дозволів. Передбачено запровадити постійну практику – розглядати документи у строк до 5 робочих днів.

За матеріалами Мінекономіки 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку