Новини

МОЗ визначив заклади вищої освіти-виконавців держзамовлення у 2021 році

13.08.2021

Конкурсна комісія Міністерства охорони здоров’я України визначила 17 закладів вищої (післядипломної) освіти, які належать до сфери управління МОЗ, та виконуватимуть державне замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних кадрів та підвищення кваліфікації у 2021 році.

Також відповідним наказом МОЗ України від 09.08.2021 № 1699 затверджені обсяги держзамовлення у 2021 році на прийом за освітнім ступенем бакалавра, магістра, аспірантів та докторантів, інтернів та слухачів до закладів вищої та післядипломної освіти.

Вони склали:

  • на прийом бакалаврів – 79 місць (найбільше – 36 – ДВНЗ «Тернопільський національний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського МОЗ України»)
  • магістрів – 4615 місць (найбільше – 873 – Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця)
  • аспірантів – 397 місць (найбільше у ВНЗ – 65 – Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця; у закладах післядипломної освіти - 60 -  НУОЗ України імені П.Л. Шупика)
  • докторантів – 9 місць (найбільше – 2 – ДЗ «Луганський державний медичний університет»)
  • інтернів – 3461 місце (найбільше – 440 –  НУОЗ України імені П.Л. Шупика)
  • слухачів-набувачів балів безперервного професійного розвитку – 69990 місць (найбільше – 17 841 НУОЗ України ім. П. Л. Шупика).

З переліком ВНЗ, які здійснюватимуть підготовку фахівців у 2021 р. можна ознайомитись у відповідному наказі Міністерства за посиланням.

За матеріалами МОЗ України

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку