Новини

Вебінар KPMG! Вплив пандемії: як вакцинуватись від ТЦ донарахувань

08.07.2021
Тема:

Компанія KPMG в Україні запрошує на вебінар: Вплив пандемії: як вакцинуватись від ТЦ донарахувань.

Дата: 14 липня 2021 р.

Тривалість заходу: з 11:00 до 12:30.

Формат: вебінар

Мова заходу: українська/російська

Не так давно ОЕСР опублікувала роз'яснення щодо впливу пандемії COVID-19 на економічні умови угод з точки зору дотримання вимог законодавства про трансферне ціноутворення. Ми припускаємо, що дана тема зараз буде дуже актуальна з огляду на документування 2020 року, а також з урахуванням не завжди передбачуваних фінансових результатів бізнесу за 2020 рік.

Ми запрошуємо Вас до участі в вебінарі, присвяченому питанням документування контрольованих угод і обговоренню можливих підходів до обґрунтування принципу «витягнутої руки» в нестандартних умовах з урахуванням європейської практики.


Спікерами на вебінарі будуть представники KPMG в Україні та іноземних офісів KPMG.

  • Ярослав Котляр, керівник групи трансфертного ціноутворення KPMG в Україні. Ярослав має понад 20 років професійного досвіду у вирішенні широкого кола фінансових, податкових та бухгалтерських питань. Спеціалізацією Ярослава є керівництво проектами з підготовки документації з питань трансфертного ціноутворення, а також підготовка консультацій з податкових питань, пов'язаних з трансфертним ціноутворенням.
  • Анастасія Михайлова, директорка групи трансфертного ціноутворення KPMG СНД. Анастасія працює в KPMG з 2010 року і має великий досвід успішної реалізації проєктів в області трансфертного ціноутворення для великих локальних і міжнародних груп компаній. Анастасія спеціалізується на наданні широкого спектра послуг з податкового консультування для компаній сектора мінеральних добрив і сільського господарства.
  • Анна Коробова, старша менеджерка групи трансфертного ціноутворення KPMG Москва. Анна працює в KPMG з 2008 року і має великий досвід успішної реалізації проєктів в області трансфертного ціноутворення для великих локальних і міжнародних груп компаній. Анна спеціалізується на наданні широкого спектра послуг з податкового консультування для компаній сектора споживчих товарів, IT та металургії.
  • Ганна Керімова-Вараницька, менеджерка податкового відділу KPMG в Бельгії. Ганна експерт з питань трансфертного ціноутворення з більш ніж 8-річним досвідом роботи в країнах ЄС та Україні (включаючи роботу як в консалтингу, так і зі сторони бізнесу - штатним спеціалістом в агропромисловому холдингу).
  • Денис Василенко, старший консультант групи трансфертного ціноутворення KPMG в Україні. Денис має більше 4-х років професійного досвіду консультування міжнародних та українських клієнтів з питань трансфертного ціноутворення.

 

Програма вебінара включає питання:

  •  Історичні підходи до обґрунтування цін в рамках контрольованих угод з урахуванням кризових процесів;
  •  Недавні роз'яснення ОЕСР щодо СOVID-19 і європейська практика обґрунтування ринкового рівня цін з урахуванням впливу пандемії;
  •  Відповіді на питання, обговорення актуальних тем і практики.

Кому буде цікавий вебінар?

Вебінар буде корисний головним бухгалтерам, керівникам фінансових та податкових департаментів підприємств.

У разі вашої зацікавленості у вебінарі, будь ласка, зареєструйтеся до 13 липня 2021 року.

Участь у вебінарі безоплатна. Заявки на участь від консультаційних, юридичних та аудиторських компаній не приймаються.

KPMG в Україні готова знайти відповіді на ваші бізнес питання. Будь ласка, надсилайте ваші запитання на пошту – ysalei@kpmg.ua.

Будемо раді бачити вас на нашому вебінарі!

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку