Новини

Умови оплати праці працівників центру надання соціальних послуг: як визначити?

28.06.2021
Тема:

Вже давно по країни організовуються Центри надання соціальних послуг, але окремого документа, який би визначав умови оплати праці працівників таких закладів (чи внесення відповідних змін до існуючих документів з метою приведення їх у відповідність) досі немає.

На запитання редакції, як діяти, Мінсоцполітики в листі від 26.02.2021 р. № 3714/0/2-21/57 зазначило: «У період реорганізації центрів соціальних служб, територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та інших закладів, що надають соціальні послуги, при визначенні умов оплати праці працівників центру надання соціальних послуг варто керуватись чинними нормативно-правовими актами, якими встановлено умови оплати праці працівників закладів соціального захисту дітей, закладів соціального обслуговування, закладів соціальної підтримки сімей, дітей та молоді і центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, установ соціального захисту населення».

Як визначитися з умовами оплати праці, розглянемо в одному з наступних номерів газети «Бухгалтерія: бюджет».

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку