Новини

Як працюватимуть банки на свята та вихідні у червні 2021 року

18.06.2021

Національний банк на своїй сторінці у Facebook нагадує, що у червні на нас чекають додаткові вихідні!

Згідно із розпорядженням Кабміну святковими та офіційними вихідними днями будуть 21 та 28 червня. Для літа це, звісно, чудова новина.

Як працюватимуть банки у ці дні?

Незалежно від святкових та неробочих днів система електронних платежів Національного банку (СЕП) працює у режимі 23/7, і банки мають можливість здійснювати міжбанківські платежі майже цілодобово та 7 днів на тиждень.

Скористатися цією можливість чи ні – кожен банк визначає самостійно, враховуючи власні потреби та потреби своїх клієнтів, а також керуючись нормами законодавства України. Тому варто завчасно уточнити у свого банку графік роботи на ці вихідні.

Банки, які здійснюватимуть міжбанківські платежі:

  • 19 – 21 червня — відображатимуть їх календарною датою першого наступного робочого (операційного) дня, тобто 22 червня 2021 року.
  • 26 – 28 червня — відображатимуть їх календарною датою першого наступного робочого (операційного) дня, тобто 29 червня 2021 року. 
За матеріалами НБУ
 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку