Новини

Індексацію страхових виплат потерпілим на виробництві проведено своєчасно та виплачено у повному обсязі

18.05.2021

Щомісячні страхові виплати для потерпілих на виробництві та їх родин, які фінансуються Фондом соціального страхування України, зросли на 11%.

В оптимальні строки управлінням виконавчої дирекції ФССУ в Хмельницькій області здійснено перерахування та проведено виплати потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та особам, які мають право на страхові виплати у разі смерті потерпілого. Щомісячні страхові виплати зазначеній категорії громадян, згідно з постановою Кабінету Міністрів України, з 01 березня поточного року зросли на 11%. Документ спрямований на посилення соціального захисту потерпілих на виробництві та членів їх сімей.

Підвищені виплати за березень потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також члени їх родин отримали у квітні. Фінансування таких виплат здійснюється Фондом соціального страхування України у наступному місяці за попередній.

Загалом на щомісячні виплати за березень управління  виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області перерахувало 8823,3 тис. грн, зокрема для здійснення перерахунку додатково було направлено понад 870 тис. гривень. У результаті проведеного перерахунку розмір щомісячних страхових виплат у середньому зріс на 243 гривні.

Нагадаємо, щомісяця потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, зокрема у разі профхвороб на COVID-19, отримують від Фонду соціального страхування України страхові виплати, які компенсують втрачений заробіток залежно від ступеня втрати працездатності. Також зазначені виплати фінансуються для осіб, які мають право на виплати в разі смерті потерпілого.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку