Новини

Міндовкілля затвердило типову інформаційну картку адміністративної послуги з дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами

07.05.2021

Видача дозволу має здійснюватися за єдиними принципами та уніфікованими підходами, не залежно від того, куди звертається суб’єкт господарювання – у Міністерство чи обласну державну адміністрацію.

З цією метою Міндовкілля затвердило типову інформаційну картку адміністративної послуги. Тож всі облдержадміністрації та Київська міська державна адміністрація мають у найкоротший термін привести свої розпорядчі документи у відповідність до наказу Міністерства.

Чому це важливо?

До цього часу у кожного надавача послуги були затверджені власні інформаційні картки, які могли відрізнятися одна від одної. На практиці це призводило до ситуацій, що в різних куточках України для отримання однієї і тієї ж послуги суб’єкти господарювання збирали різні за обсягом пакети документів. Це потенційно могло ставати інструментом маніпулювань.

Затверджена типова картка адміністративної послуги та приведення у відповідність до неї карток надавачів послуг на місцях дозволить спростити процедуру та забезпечити її прозорість.

З наказом Міндовкілля від 30.04.2021 № 297 можна ознайомитися за посиланням.

Документ розроблено з метою належної реалізації положень Законів України «Про охорону атмосферного повітря», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», «Про адміністративні послуги».

За матеріалами Міндовкілля 

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку