Новини

Щодо зарахування у страховий стаж періоду навчання у ВУЗі

29.04.2021

На порталі в особистому кабінеті відображається стаж роботи з 2006 року. Але до цього було навчання в університеті, яке не відображене на порталі. Яким чином подати інформацію про навчання для відображення на порталі і зарахування цього періоду навчання до стажу?

Фахівець ГУ ПФУ в Закарпатській області повідомляє що до страхового стажу особи зараховується навчання за денною формою лише до 1 січня 2004 року. Такі періоди підтверджуються дипломами, посвідченнями, свідоцтвами, а також довідками, які видані на підставі архівних даних.

Після 1 січня 2004 року до страхового стажу зараховуються періоди навчання лише за умови добровільної сплати страхового внеску.

Із запровадженням Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі» особа може подати органу Пенсійного фонду України наведені вище документи, відскановані відповідно до вимог, які будуть включені в її особову справу.

Начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів ГУ ПФУ в Закарпатській області Павло Ганулич

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку