Новини

З травня отримувачі субсидій повинні будуть подати нову заявку на її отриманн

29.04.2021

Починаючи з травня отримувачі субсидій повинні будуть подати нову заявку на її отримання. Заявки можна буде надіслати протягом наступних 5 місяців, зокрема онлайн або поштою. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час вступної промови на засіданні Уряду 28 квітня.

Прем’єр-міністр зауважив, що наразі 92% отримувачів субсидії отримують її у грошовій готівковій формі. З травня всі 100%, за його словами, будуть отримувати субсидію «живими» грошима.

«Також, вводяться деякі нові правила щодо тих, кому субсидія призначатися не буде. Якщо ви маєте на депозитному рахунку в банку більше 100 тисяч гривень, купуєте нову автівку або валюту одноразово на суму понад 50 тисяч гривень — вам субсидію не призначать. Тобто, для більшості отримувачів субсидій нічого не зміниться», — наголосив очільник Уряду.

Денис Шмигаль також підкреслив, що нові правила — це про справедливість, коли держава збільшує та платить допомогу саме тим, хто цього потребує.

«Така політика стосується всіх соціальних виплат, і процес справедливої верифікації — це державницька позиція, яку ми будемо підтримувати», — відзначив Прем’єр-міністр.

За матеріалами Урядовий портал

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку