Новини

Бізнес просить введення ПнВК для всіх компаній

05.04.2021

У публічному полі вчергове обговорюється заміна податку на прибуток податком на виведений капітал. Спілка Українських Підприємців як асоціація, що об’єднує прозорий український бізнес, першою рішуче заявила про необхідність ввести цей механізм в Україні.

До сьогодні в Парламенті реєструвалися різні законопроєкти, що пропонували введення податку у тому чи іншому вигляді. Однак єдина ефективна модель, яку підтримує СУП, є запровадження ПнВК для всіх компаній. Введення податку тільки для обмеженого переліку підприємств не дасть очікуваного ефекту у спрощенні адміністрування та залишить нерівність через можливості для оптимізації податку на прибуток.

На початку квітня СУП візьме участь у черговій зустрічі для фіналізації підготовленого проєкту про ПнВК. Над документом працюють представники бізнес-об’єднань та Офісу простих рішень та результатів. Наша бізнес-спільнота сподівається на затвердження фінальної версії документу та швидке прийняття Парламентом.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку