Новини

Субвенція місцевим бюджетам на розвиток мережі ЦНАП

02.04.2021
Тема:

Постановою КМУ від 24.03.2021 р. № 249 затверджено Порядок і умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг (далі — Порядок № 249).

Субвенція надаватиметься тергромадам для використання за двома напрямами:

1) будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт будівель та приміщень для розміщення ЦНАП, у тому числі завершення розпочатих у попередніх бюджетних періодах робіт з будівництва центрів;

2) облаштування будівель та приміщень, де розміщений ЦНАП, а також забезпечення центрів (включаючи їх територіальні підрозділи і віддалені робочі місця) обладнанням, зокрема обладнанням для видачі паспортних документів, посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів, технічними та програмними засобами, електронними системами документообігу та інформаційної взаємодії.

Головним розпорядником субвенції визначено Мінцифри. Розпорядник субвенції в місцевому бюджеті визначається рішенням відповідної ради (п. 3 Порядку № 249).

Умови надання субвенції, серед яких, зокрема, вимоги щодо будівництва та обов’язкового співфінансування з відповідного місцевого бюджету, визначені в п. 5 Порядку № 249. Умови подання клопотання відповідною місцевою радою та перелік документів, що додаються до нього, передбачені пп. 7-9 Порядку № 249.

Клопотання розглядатиметься комісією, утвореною Мінцифри, в порядку передбаченому пп. 10-11 Порядку № 249, яка за результатами розгляду формує перелік об’єктів, що підлягають фінансуванню та протягом п’яти робочих днів вносить його на розгляд Віце-прем’єр-міністру України — Міністру цифрової трансформації.

Також Порядок № 249 визначає умови відхилення об’єктів, перерахування, використання та звітування за відповідною субвенцією

Постанова № 249 набрала чинності 30.03.2021 р.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку