Новини

ДПС про отримання витягу з Реєстру неприбуткових установ та організацій

02.04.2021
Тема:

ДПС надала відповідь, які особи та яким чином, у т. ч. в електронній формі (за допомогою якого меню Електронного кабінету), можуть подати запит та отримати витяг із Реєстру неприбуткових установ та організацій, від 11.03.2021.

Відповідно до п. 12 1 Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру, затвердженого постановою КМУ від 13.07.2016 № 440 (далі — Порядок № 440), неприбуткові підприємства, установи та організації (далі — неприбуткова організація) можуть звернутися до контролюючого органу із запитом про отримання витягу з Реєстру неприбуткових установ та організацій.

Запит про отримання витягу з Реєстру за формою згідно з додатком 3 до Порядку № 440 подається особисто представником неприбуткової організації чи уповноваженою на це особою або надсилається поштою контролюючому органу за основним місцем обліку неприбуткової організації. Усі розділи запиту підлягають заповненню.

Запит обов’язково має підписати керівник або особа, що має право підпису документів КНП, із зазначенням дати. КНП можуть подати такий запит засобами електронного зв’язку в електронній формі, дотримуючись умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством.

За запитом КНП контролюючий орган надає йому безоплатно протягом 3 робочих днів, що настають за днем отримання такого запиту, витяг із реєстру за формою згідно з додатком 4 до Порядку № 440, який містить відомості про неприбуткову організацію, визначені п. 11 Порядку № 440, або повідомлення про відсутність відомостей у реєстрі за формою згідно з додатком 5 до Порядку № 440. Витяг містить відомості з реєстру, актуальні на дату та час формування такого витягу, та є чинним до внесення змін у реєстр у частині відомостей, що стосуються зазначеної неприбуткової організації.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку