Новини

Нововведення щодо вакцинації

02.04.2021
Тема:

Керівник робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної з поширенням COVID-19, видав розпорядження «Про затвердження переліку надавачів медичних послуг, визначених для забезпечення вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 24.02.2021 № 11 (далі — розпорядження № 11).

Цим розпорядженням затверджено перелік КНПякі проводитимуть вакцинацію. Зазначене розпорядження № 11 набрало чинності з дати його ухвалення — 24 лютого 2021 року.

Крім того, КМУ затвердив Порядок функціонування Електронної бази даних списку очікування на проведення вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, постановою від 01.03.2021 № 178 (далі — Порядок № 178). Завдання Електронної бази — формувати список очікування на проведення вакцинації від COVID-19 з урахуванням визначеної МОЗ етапності масового щеплення у зв’язку з пандемією COVID-19 (п. 7 Порядку № 178).

Власником Електронної бази та володільцем інформації, що міститься в ній, є МОЗ (п. 4 Порядку № 178). Технічним адміністратором Електронної бази є державне підприємство «Дія», що належить до сфери управління Мінцифри та відповідає за її створення, модернізацію, розвиток, адміністрування та забезпечення функціонування (п. 6 Порядку № 178). Електронна база даних списку очікування на проведення вакцинації від COVID-19 буде функціонувати протягом визначеного МОЗ періоду щеплення населення від COVID-19 в Україні.

Порядок № 178 набрав чинності 5 березня 2021 року.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку