Новини

Як підтвердити трудову діяльність якщо відсутні документи в архіві?

29.03.2021

Потрібно підтвердити трудову діяльність, але архівні документи у зв’язку з  воєнними  діями, стихійним лихом, аваріями, катастрофами або іншими надзвичайними ситуаціями втрачені? Що робити? 

Фахівці ПФУ у Вінницькій області повідомляють, стаж роботи, який неможливо підтвердити архівними документами, може бути встановлений  на підставі  показань не менше ніж двох свідків, які працювали із заявником на одному підприємстві чи організації та мали документи про трудову діяльність за період, стосовно якого вони підтверджують роботу заявника. Опитування свідків  проводиться органами Пенсійного фонду України.

Будьте пильними! Переглядайте внесені записи до трудової книжки заздалегідь. А в разі виявлення неточних чи неправильних записів, одразу звертайтесь до підприємства чи архівних установ за отриманням відповідних довідок.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку