Новини

Урядом прийнято рішення про перерахунок з 1 березня 2021 року щомісячних страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання

24.03.2021

Урядом прийнято рішення про перерахунок у 2021 році розміру щомісячних страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та особам, які мають право на страхові виплати у разі смерті потерпілого.

Перерахування щомісячних страхових виплат таким особам буде проводитися з 1 березня 2021 року із застосуванням коефіцієнта 1,11, це дозволить збільшити розміри щомісячних страхових виплат для понад 200 тисяч осіб.

Виплати буде збільшено в середньому на 437,50 грн (із 3 976,80 грн до 4 414,30 грн).

Довідково

Постанова Уряду розроблена на виконання статті 37 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” та спрямована на посилення соціального захисту потерпілих на виробництві та членів їхніх сімей.

Для реалізації постанови у бюджеті Фонду соціального страхування України на 2021 рік передбачено кошти у сумі 789 млн грн.

За матеріалами Урядовий портал

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку