Новини

Паспорти бюджетних програм на 2021 рік доступні на вебсайтах ГРК

19.03.2021

Міністерство фінансів України проводить моніторинг дотримання головними розпорядниками коштів державного бюджету вимог Бюджетного кодексу України в частині оприлюднення паспортів бюджетних програм.

Так, нагадуємо, що 26 лютого 2021 року на вебсайті Міністерства фінансів України була розміщена інформація щодо оприлюднення паспортів бюджетних програм на 2021 рік міністерствами.

За результатами моніторингу оприлюднення паспортів бюджетних програм на 2021 рік іншими головними розпорядниками коштів державного бюджету на сьогодні усі розмістили паспорти бюджетних програм на 2021 рік на своїх вебсайтах (окрім ГРК, паспорти бюджетних програм яких містять інформацію з обмеженим доступом та які у процесі створення).

Головні розпорядники коштів державного бюджету оприлюднюють шляхом розміщення на своїх офіційних сайтах паспорти бюджетних програм на поточний бюджетний період протягом трьох робочих днів з дня затвердження таких документів (абзац шостий частини п’ятої статті 28 Бюджетного кодексу).

Ознайомитися з оприлюдненими паспортами бюджетних програм на 2021 рік можна за посиланнями:

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку