Новини

Урядом дано доручення АТ „Укрпоштаˮ продовжити надання послуг з доставки пенсій та грошової допомоги

18.03.2021

Для забезпечення безперебійної доставки пенсій та грошової допомоги Кабінет Міністрів на засіданні 17 березня 2021 року доручив АТ „Укрпоштаˮ продовжити надання послуг з доставки пенсій та грошової допомоги за поточними тарифами.

„З метою забезпечення безперебійної доставки пенсії та грошової допомоги населенню, пропонується дати такі доручення Уряду: АТ „Укрпоштаˮ на виконання п. 4 постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1279 забезпечити укладення до 19 березня 2021 року договорів з Пенсійним фондом України та його органами та органами соціального захисту населення про виплату та доставку пенсій, грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів за діючими тарифамиˮ, –  сказала Міністр соціальної політики Марина Лазебна.

На сьогодні чинним законодавством визначено, що виплата і доставка пенсій та грошової допомоги здійснюється національним оператором поштового зв’язку або через установи банків. Виконання функцій національного оператора поштового зв’язку покладено на АТ „Укрпоштаˮ.

Надання АТ „Укрпошта ˮ послуг із доставки пенсій та грошової допомоги здійснюється на платній основі за тарифами, затвердженими рішенням Уряду, та на підставі договорів, укладених з органами Пенсійного фонду України та органами соціального захисту.

У 2021 році вперше такі договори були укладені не на календарний рік, а лише до 1 квітня 2021 року.

За матеріалами Мінсоцполітики

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку