Новини

Як ініціювати приватизацію: новий розділ з інструкцією від Фонду держмайна

18.03.2021
Тема:

Фонд державного майна продовжує розповідати простою мовою про приватизаційні можливості в Україні. В рамках цієї стратегії на сайті www.privatization.gov.ua створено спеціальний розділ, який роз’яснює процедуру ініціювання приватизації.

Ініціювати включення об’єктів до переліку приватизації можуть як звичайні громадяни, так і підприємства.

Для цього потрібно заповнити заяву, зробити копії необхідних документів (паспорт – для фіз. осіб, витяг з ЄДР – для юридичних) та надіслати до регіонального відділення Фонду державного майна за місцем знаходження об’єкта приватизації.

Відповідь стосовно об’єктів малої приватизації надійде на вказану електронну адресу протягом 35 днів з моменту отримання, щодо об’єктів великої – буде розглянуто в Кабінеті Міністрів України.

Більш детально про процедуру ініціювання приватизації, з покроковою інструкцією, шаблонами документів та необхідними посиланнями – у новоствореному розділі на privatization.gov.ua за посиланням.

З об’єктами приватизації, що вже включені у перелік, можна ознайомитися за посиланням.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку