Новини

Затверджено перелік товарів для запобігання COVID-19, які ЗОЗ можуть безоплатно видавати

11.02.2021
Тема:

Кабмін постановою від 27.01.2021 № 58 затвердив Перелік товарів (лікарські засоби, медичні вироби та/або медичне обладнання), необхідних для виконання заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, які має право безоплатно постачати (передавати) особа, уповноважена на здійснення закупівель у сфері охорони здоров’я (далі — Перелік № 58).

З 29 січня 2021 року особа, яка уповноважена на здійснення закупівель у сфері охорони, має право безоплатно передавати (постачати)(1) лікарські засоби для надання медичної допомоги пацієнтам, хворим на COVID-19; (2) дезінфекційні засоби та антисептики; (3) медичні вироби, медичне обладнання та інші товари, що необхідні для здійснення заходів, спрямованих на запобігання COVID-19.

З 29 січня 2021 року Перелік № 58 набув чинності.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку