Новини

29 січня — останній день строку сплати ЮО авансових внесків з податку на нерухоме майно та транспортного податку за ІV квартал 2020 року

28.01.2021

Фахівці ДПС у м. Києві звертають увагу, що 29 січня 2021 року є останнім терміном сплати юридичними особами авансових внесків за ІV квартал 2020 року:

  • податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки;
  • транспортного податку.

Так, пп. 266.10.1 п. 266.10 ст. 266 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) визначено, що податкове зобов’язання з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за звітний рік сплачується юридичними особами авансовими внесками щокварталу до 30 числа місяця, що наступає за звітним кварталом.

Транспортний податок сплачується юридичними особами у строки, встановлені пп. 267.8.1 п. 267.8 ст. 267 ПКУ, а саме: авансовими внесками щокварталу до 30 числа місяця, що наступає за звітним кварталом.

Тобто, граничний термін сплати юридичними особами податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та транспортного податку – 29 число місяця, що наступає за звітним кварталом.

За матеріалами ГУ ДПС у м. Києві 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку