Новини

ДПС рекомендує сплатити податкові зобов’язання з рентної плати за грудень 2020 року не пізніше 29 січня

28.01.2021

Фахівці ДПС в Івано-Франківській області повідомляють, згідно зі статтею 257 Податкового кодексу України, для платників податків діяльність яких пов’язана з користуванням надрами при видобуванні вуглеводної сировини, а також з використання радіочастотних ресурсів України, звітний період для рентної плати дорівнює календарному місяцю.

Платники самостійно обчислюють суму податкових зобов’язань з рентної плати та сплачують до бюджету протягом 10 календарних днів після закінчення граничного строку подання податкової декларації.

Відповідно, сплатити податкові зобов’язання з рентної плати за грудень 2020 року необхідно не пізніше 1 лютого 2021 року, а за січень 2021 – не пізніше 2 березня 2021 року.     

Однак, у зв’язку з тим, що кінцева дата платежів припадає на вихідні дні, рекомендуємо здійснити сплату з податкових зобов’язань за грудень 2020 року не пізніше 29 січня 2021 року, і, відповідно за січень 2021 року – до 26 лютого 2021 року.

Не залишайте сплату податків на останній день! Пам ’ятайте – своєчасне надходження податкових платежів до бюджету – запорука економічного та соціального розвитку громади, в якій ви живете. Дякуємо за співпрацю та сумлінність!

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку