Новини

Статистична звітність з праці: у 2021 році з’явився новий звіт!

22.01.2021
Тема:

Наказом Держстату від 21.07.2020 р. № 222 затверджено форму нового статистичного звіту — форма № 3-борг (місячна) «Звіт про заборгованість з оплати праці». Звіт подається щомісяця, не пізніше 7-го числа місяця, наступного за звітним періодом.

Вперше звіт подаємо за січень 2021 року — не пізніше 08.02.2021 р.

Хто подає? Форму подають не всі установи, а відібрані Держстатом відповідно до критеріїв кількості працівників за видами діяльності (див. табл. 3 в газеті «Зарплата та кадрова справа», № 1/2021, с. 40). Це, зокрема, освіта, спорт, надання соцдопомоги.

Як заповнити? Показники форми ґрунтуються на даних первинної облікової документації, документів бухобліку (особові рахунки працівників, Головна книга, Касова книга) та фінансової звітності, передбачених нормами законодавства. Пам’ятайте: не є заборгованістю з виплати зарплати не виплачені до кінця місяця суми за розрахунками з оплати праці та суми невиплаченої допомоги з тимчасової втрати працездатності, якщо строк здійснення таких розрахунків в установі встановлено в тому самому місяці, за який проведені нарахування. Докладно про правила заповнення нового звіту читайте в газеті «Зарплата та кадрова справа», № 2/2021, с. 14.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку