Новини

Мінцифри: операторам та провайдерам потрібно до 12 січня надати інформацію про покриття до телекомрегулятора

30.12.2020

У бюджеті на 2021 рік передбачено 500 млн гривень на підключення до швидкісного фіксованого інтернету близько 6 тисяч соціальних об’єктів у сільській місцевості. 

Для ефективного розподілу субвенції Міністерство цифрової трансформації має володіти офіційними даними про надання послуг з доступу до інтернету в розрізі кожної адміністративно-територіальної одиниці. 

Просимо звернути увагу, що операторам та провайдерам телекомунікацій до 12 січня 2021 року потрібно надати до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, інформацію про можливості надання послуг з доступу до Інтернету станом на 01.12.2020 р. за відповідною формою.

У разі якщо у оператора, провайдера телекомунікацій інформація щодо можливості фактичного надання доступу до мережі Інтернет не змінилася з дати останньої поданої інформації, Запит все одно потрібно подати і таким чином актуалізувати дані станом на 01.12.2020.

Надання відповіді на запит регулятора буде умовою участі в закупівлях у рамках державної субвенції. У разі відсутності інформації від оператора або провайдера телекомунікацій заявка на участь у закупівлі буде відхилена розпорядником коштів. 

Ознайомитися з рішенням НКРЗІ від 22.12.2020 р. № 513 можна тут

Інструкція щодо заповнення «Запиту про надання інформації щодо можливості надання послуг проводового та безпроводового доступу до Інтернету» в НКРЗІ-СЕЗ (завантажити)

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку