Новини

Переведення реєстраторів до новостворених суб'єктів державної реєстрації відбуватиметься без спеціальної перевірки

29.12.2020

Яким буде механізм переведення державних реєстраторів до виконавчих органів сільських, селищних чи міських рад, районних державних адміністрацій: чи планується спростити порядок працевлаштування з огляду на зміну адміністративно-територіального устрою України?

Мін'юст на своїй сторінці у Facebook роз'яснив: спеціальна перевірка діяльності державного реєстратора в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань НЕ буде проводитись у випадках переведення з посади державного реєстратора на іншу посаду державного реєстратора в межах одного суб'єкта державної реєстрації чи переведення з посади державного реєстратора на іншу посаду державного реєстратора у зв'язку з реорганізацією або ліквідацією суб'єкта державної реєстрації, передачі або делегування повноважень і функцій від одного суб'єкта державної реєстрації до іншого.

Такий механізм оперативного переведення державних реєстраторів до новостворених суб’єктів державної реєстрації було передбачено в наказі Міністерства юстиції України «Про затвердження змін до Кваліфікаційних вимог до державного реєстратора», зареєстрованому у Мін’юсті 23 грудня 2020 р. за № 1288/35571, який було опубліковано 28 грудня 2020-го. Відповідні зміни набудуть чинності вже сьогодні, 29 грудня 2020 року.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку