Новини

Із 16 листопада закладам профосвіти рекомендовано організувати навчання у змішаній формі – лист МОН

16.11.2020

Із 16 листопада закладам професійної (професійно-технічної) освіти рекомендовано проводити навчання за змішаною формою з внесенням змін до графіка освітнього процесу та розкладу занять. Важливо, що відвідувати заняття учні зможуть групами не більш ніж 20 осіб.

Такі рекомендації з урахуванням рішення Уряду щодо посилення протиепідемічних заходів надає Міністерство освіти і науки у листі від 13.11.2020 року № 1/9-629 керівникам департаментів освіти і науки, закладів профтехосвіти та навчально-методичних центрів.

Готуючись до змішаного навчання, адміністрації варто організувати процес у такий спосіб, щоб учні та педагоги менше контактували між собою, наприклад, змінити тривалість перерв, час початку та завершення занять тощо. У закладі також рекомендовано організувати регулярне прибирання, проведення дезінфекції предметів загального вжитку. Крім того, в цей період доступ сторонніх осіб, які не беруть участі в освітньому процесі, забороняється.

Нагадаємо, що раніше МОН визначило алгоритм дій працівників профтехів у разі виявлення ознак респіраторного захворювання в учнів або педагогів. Наразі ці рекомендації залишаються чинними.

За матеріалами МОН України

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку