Новини

Норми харчування військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань: є зміни

25.10.2020
Тема:

Кабмін постановою від 09.10.2020 р. № 944 вніс зміни до Норм харчування військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань, затверджених постановою КМУ від 29.03.2002 р. № 426, якими п.п. «в» п. 1 приміток до норми № 1-загальновійськова викладено в новій редакціїЗмінами передбачено, що за цією нормою за рахунок держави харчуванням забезпечуються: курсанти вищих військових навчальних закладів та закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання МВС, ДСНС, Держспецзв’язку і Державної кримінально-виконавчої служби, а також слухачі вищих військових навчальних закладів та закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання МВС, ДСНС, Держспецзв’язку і Державної кримінально-виконавчої служби, які не мають офіцерських звань, спеціальних звань середнього або вищого складу поліції, військовослужбовці та особи рядового і молодшого начальницького складу Державної кримінально-виконавчої служби, які навчаються у школах і на курсах з підготовки прапорщиків, мічманів та центрах підвищення кваліфікації персоналу Державної кримінально-виконавчої служби, слухачі державних установ Національної поліціїщо здійснюють підготовку поліцейських, із числа молодшого складу поліції, за винятком тих, що забезпечуються харчуванням за іншими нормами.

Видатки, пов’язані з виконанням постанови № 944, здійснюються в межах асигнувань, передбачених відповідному розпоряднику бюджетних коштів (п. 2 постанови № 944).

Постанова № 944 набрала чинності 16.10.2020 р.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку