Новини

Уряд вніс зміни до переліку показників сплати ЄСВ для інформування Кабміну

17.09.2018

Уряд, постановою КМУ від 12.09.2018 р. № 735, вніс зміни постанови КМУ від 09.06.2011 р. № 644 “Про затвердження переліку показників сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування для інформування Кабінету Міністрів України”.

Зокрема змінами передбачено, що ДФС повинна подавати щокварталу до 20 числа другого місяця, що настає за звітним періодом, КМУ, Мінсоцполітики, Держпраці, ПФУ, Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, Фонду соцстраху, Спільному представницькому органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні, Спільному представницькому органу сторони роботодавців на національному рівні інформацію про сплату ЄСВ з урахуванням відомостей, внесених до реєстру страхувальників Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Також у Переліку показників сплати ЄСВ (додаток до постанови № 644) в абзацах четвертому і п’ятому п.п. 1 п. 5 назви: Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, замінено на Фонду соціального страхування

Нагадаємо, що віцдповідно до п. 4 розділу VII "ПРИКІНЦЕВІ ТА ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ" Закону України  від 28.12.2014 № 77-VIII , передбачено утворення Фонду соціального страхування України, реорганізувавши його шляхом злиття Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України та Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку