Новини

Розміщення коштів місцевих бюджетів шляхом придбання державних цінних паперів: є уточнення про реквізити договору

03.10.2020
Тема:

Постановою КМУ від 23.09.2020 р. № 855 внесено зміни до Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів шляхом придбання державних цінних паперів, затвердженого постановою КМУ від 23.05.2018 р. № 544.

Зокрема, у договорі про обслуговування рахунку в цінних паперах обов’язково слід зазначати реквізити рахунку для обліку надходжень загального фонду місцевого бюджету, на який у строки, передбачені умовами розміщення державних цінних паперів, перераховуються доходи (проценти/дисконт) за державними цінними паперами. Повертати кошти не обов’язково на рахунки, з яких їх перераховували первісно.

Нагадаємо, що аналогічні зміни були внесені постановою КМУ від 22.07.2020 р. № 628 до Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, затвердженого постановою КМУ від 12.01.2011 р. № 6 (див. газету «Бухгалтерія: бюджет», № 29/2020, с. 4).

Постанова № 855 набирає чинності з дня її офіційного опублікування (на момент підготовки номера не опубліковано).

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку