Новости

Віталій Кличко розповів, яким буде другий етап послаблень обмежувальних заходів у столиці

18.05.2020

Після 22 травня у Києві планують розпочати другий етап послаблення обмежувальних заходів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Після 22 травня столиця, як і інші регіони країни, почне наступний етап послаблення обмежень. Зокрема, за дотримання регламентів і умов безпеки, розпочнуть працювати: промислові ринки, великі магазини площею до 1 тисячі квадратних метрів, спортзали та фітнесцентри, окрім басейнів», – сказав Віталій Кличко.

Також він нагадав, що місто планує після 22 травня відновити роботу наземного громадського транспорту у звичайному режимі.

«Зараз ми поступово збільшуємо кількість одиниць рухомого складу та кількість маршрутів наземного громадського транспорту. Готовий Київ із 25 травня відновити і роботу метро. Ми чекаємо на відповідне рішення уряду», – підкреслив Віталій Кличко.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи