Новости

Робота за сумісництвом: обмежень більше немає

29.11.2022

Постановою КМУ від 22.11.2022 р. № 1306 визнано такою, що втратила чинністьпостанову КМУ «Про роботу за сумісництвом працівників державних підприємств, установ і організацій» від 03.04.1993 р. № 245.

Також буде визнано таким, що втратило чинністьПоложення про умови роботи за сумісництвом працівників державних підприємств, установ і організацій, затверджене спільним наказом Мін’юсту, Мінфіну, Мінпраці від 28.06.1993 р. № 43, відповідно, і Перелік робіт, які не є сумісництвом, наведений у додатку до цього Положення.

У першу чергу, це означає, що тепер:

  • немає заборони на роботу керівних працівників за сумісництвом (крім тих, на кого поширюються антикорупційні обмеження). Наприклад, завгосп може працювати за сумісництвом;
  • немає обмеження щодо обсягу роботи за сумісництвом. Наприклад, завгосп, який займає 0,5 ставки за основним місцем роботи, може працювати за сумісництвом на повну ставку. Головне, щоб часи роботи за основним місцем роботи та за сумісництвом не співпадали.

Постанова № 1306 набирає чинності з дня опублікування.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи