Новости

У всіх районах Києва посилюють контроль над дотриманням протиепідемічних заходів в умовах «червоної» зони

12.11.2021

У всіх районах столиці посилюють контроль над дотриманням протиепідемічних заходів в умовах «червоної» зони. Таке рішення ухвалено на засіданні штабу із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації 11 листопада.

Згідно з протоколом, для контролю за дотриманням суб’єктами господарювання обмежувальних протиепідемічних заходів кількість робочих груп збільшать до чотирьох у кожному районі міста. До робочих груп залучать посадових осіб районних в місті Києві державних адміністрацій, ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві, Головного управління Національної поліції в місті Києві, КП «Муніципальна охорона».

Нагадаємо, із 1 листопада Київ перебуває у «червоній» зоні епідемічної небезпеки поширення COVID-19. У місті діють суворі протиепідемічні обмеження.

Контроль за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів, встановлених у столиці, забезпечують РДА, Департамент муніципальної безпеки КМДА, Головне управління Держпродспоживслужби в місті Києві, Державна установа «Київський міський центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», ГУ Національної поліції України в місті Києві, Управління Патрульної поліції в м. Києві, КП «Муніципальна охорона», КП «Київпастранс».

Нагадуємо, що за порушення карантинних обмежень передбачена відповідальність за ст. 443 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Ця санкція передбачає штраф: для громадян – від 17 000 до 34 000 гривень, а для посадових осіб – від 34 000 до 170 000 гривень. 

За матеріалами Офіційний портал Києва
 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи