Новости

Про застосування РРО на території села

12.03.2021

 Фахівці ДПС у Чернігівській області звертають увагу, підприємства споживчої кооперації при здійсненні діяльності на території села та сільськогосподарські товаровиробники, які використовують продукцію власного виробництва, мають право здійснювати розрахунки без застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО/програмних РРО) з використанням розрахункових книжок та книг обліку розрахункових операцій за умови, що граничний розмір річного обсягу розрахункових операцій з продажу товарів кожного структурного (відокремленого) підрозділу (пункту продажу товарів) таких підприємств не перевищуватиме 250 тис гривень.

У разі перевищення зазначеного розміру суб’єкт господарювання зобов’язаний в місячний термін з дати перевищення річного обсягу розрахункових операцій зареєструвати РРО та/або ПРРО та проводити розрахунки із застосовуванням РРО та/або ПРРО.

ДОВІДКОВО:

  • Постановою Кабміну від 23.08.2000 року № 1336  затверджено Перелік окремих форм та умов проведення діяльності у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, яким дозволено проводити розрахункові операції без застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій з використанням розрахункових книжок та книг обліку розрахункових операцій .

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи