Журнали

Платник єдиного податку 11 лютого, 2019
6
П
Про плату за землю для єдиноподатників: коли платити, а коли ні

Кампанія з подання «земельної» звітності на 2019 рік у самому розпалі. Спитаєте, а до чого тут ми? І справді, переважну більшість єдиноподатників звільнено від земельного податку. Хоча в нашому Задзеркаллі іноді дешевше його сплатити, ніж переконати фіскалів у протилежному... Тож, аби у вас усе пройшло більш-менш спокійно, розповімо сьогодні, на кого саме поширюється вказане звільнення від земподатку, за яких умов воно спрацьовує та які небезпеки в собі приховує.
Не забудемо й про єдиноподатників, які орендують земельні ділянки держкомвласності. У них жодних послаблень немає, а отже, потрібно вміти правильно скласти звітність і вчасно її подати. Утім, на наше тверде переконання, звітність з плати за землю стосується не всіх, а тільки юросіб. Фізособи-підприємці жодними земельними деклараціями не обтяжені. З висвітлення цього питання й розпочнемо.

-A
A+

№ 6, 2019  (с. 16)

Архив номеров

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку